Lindberg: Argentina er et spændende hold

Bredden er meget lille på Argentinas håndboldlandshold, og derfor bliver de samme spillere brugt næsten hele tiden. Af samme grund rækker kræfterne ofte ikke til en lang VM-turnering.

Det havde i den sammenhæng været bedre for de danske håndboldherrer at møde sydamerikanerne senere i det indledende gruppespil end i den første kamp ved slutrunden i Qatar fredag aften.

Sådan udlægger Hans Lindberg teksten, og fløjen fremhæver blandt andre det argentinske brødrepar Diego og Sebastian Simonet samt den dygtige bagspiller Federico Vieyra.

- Argentina er altid et hold, som generelt er bedre at møde, når der er spillet et par kampe.

- Fordi de bruger de samme otte mand og trækker store veksler på deres gode spillere, som er Simonet-brødrene, stregen og højrebacken Vieyra, siger Lindberg.

- Argentina er et utroligt spændende hold, som dog også har også sine mangler. Men jeg synes, de spiller noget sjov håndbold, fortæller han.

Selv om argentinerne er helt friske, så er det trods alt godt for danskerne at få en blødere start på VM og forhåbentlig komme i gang med et par sejre, da upåagtede Saudi-Arabien venter i kamp nummer to på søndag.

- Vi skal lige finde vores eget spil i åbningskampen, og det kan vi håbe, at Argentina også skal. Men vi er i en gruppe, hvor samtlige kampe skal vindes.

- Så det er på den anden side set måske fint at starte med Argentina og Saudi-Arabien i den anden kamp. Så er vi i gang, før vi på papiret skal møde modstand, som er af væsentlig højere kvalitet, vurderer Lindberg.

Tyskland, Rusland og Polen er modstanderne i de tre sidste kampe i det indledende gruppespil, hvor fire hold går videre.

Fredagens kamp mod Argentina begynder klokken 19 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip