Lindberg runder 200 kampe: Vi tager VM i etaper

Målsætningen for de danske håndboldherrer er en semifinale ved VM i Qatar, og den er der ikke rokket ved under den igangværende slutrunde.

Hans Lindberg, som har været med i fire finaler i fire slutrunder i træk, mener, at holdet er nødt til tage det i etaper, og i første omgang handler det om at komme videre fra gruppespillet.

- Vi tager VM i etaper. Vi ved jo godt, at samtlige på holdet gerne vil nå helt til tops. Vi har været i fire finaler i træk, og det er hårdt arbejde at komme dertil. Man skal være der hver eneste gang.

- Når man bare har et lille udsving, så kan man ryge ud i en kvartfinale mod Sverige, som det skete for os ved OL (2012, red.). Så vi ved, det er hårdt, siger Lindberg.

Danmark er ved VM nævnt blandt topfavoritterne sammen med store håndboldnationer som Frankrig, Spanien og Kroatien. Og Lindberg ønsker bestemt at havne oppe i det topfelt.

- Målet er at komme i en semifinale, og så kan alt ske. Ambitionen er selvfølgelig at få medaljer og helst af den højeste karat.

- Jeg synes også, at kvaliteten er til det. Som det altid handler om i sådanne turneringer, så handler det om, at vi finder niveauet. Og at vi har de små ting på vores side, lyder det fra HSV Hamburg-spilleren.

Hans Lindberg bliver den blot 10. danske herrelandsholdsspiller, der opnår 200 landskampe. Det sker i torsdagens kamp mod Rusland. Lindberg har scoret 560 mål i de foregående 199 kampe.

Kampen mod Rusland går i gang klokken 19, og en sejr vil sende Danmark videre til 1/8-finalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip