Lindegaards rival: Jeg er førstevalg i United

Den spanske målmand David De Gea har altid anset sig selv som førstemålmand i Manchester United, hvor han konkurrerer med danske Anders Lindegaard om pladsen i mål.

Selv om Lindegaard i flere perioder har presset den 22-årige spanier ud på reservebænken, så er det i øjeblikket De Gea, der bliver foretrukket af manager Alex Ferguson.

- Jeg er meget glad for min nuværende form, og jeg forsøger bare at arbejde hårdt, så jeg kan fortsætte i samme spor.

- Efter at jeg skrev under med United har jeg altid set mig selv som førstemålmand, men det hele afhænger selvfølgelig af manageren. Han har roteret mellem os, når han mener, at det har været bedst for holdet.

- Men selvfølgelig har jeg spillet en del kampe i træk på det seneste, så det er positivt, siger David De Gea til Manchester Uniteds hjemmeside.

Den unge spanier skiftede til den engelske storklub fra Atlético Madrid i sommeren 2011, og opholdet hos topholdet i Premier League har været en blandet fornøjelse for De Gea med flere opture og nedture.

Anders Lindegaard har været en del af Manchester Uniteds trup siden vinteren 2010/11.

Manchester United møder søndag rivalerne fra Liverpool i Premier League.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip