Lisa Nilsson vil beskytte sine børn mod sex

Den 43-årige sangerinde Lisa Nilsson er ikke helt tryg ved, at hendes børn skal udsættes for den eksponering af sex, der er i det offentlige rum.

Læs hvordan Lisa Nilsson fandt kærligheden på IN.dk

Hun savner nemlig, at der bliver fokuseret mere på den lyst, der kommer indefra i stedet for, at det hele handler om, hvordan vores kroppe tager sig ud.

- Jeg savner den naturlige, integritetsfulde og nysgerrige fremstilling af sex i det offentlige rum. Jeg ville ønske, vi ville fokusere mere på lysten, der kommer ubevidst indefra, og som ikke er præget af billeder af, hvordan vi ser ud, når vi har lyst – eller sex, siger Lisa Nilsson.

Lisa Nilsson vil beskytte børnene

Påvirkningen fra det offentlige rum frygter hun ubevidst kan skade hendes egne børn i forhold til deres eget syn på sex.

- Jeg ville gerne kunne beskytte mine børn imod det, der kun handler om præstation, bekræftelse og forfængelighed – det er kun negativt i forhold til at få et naturligt forhold til sex, siger hun.

Modellen Cara Delevingne ønsker ikke at være nøgen på film. Læs hvorfor på ELLE.dk

Lisa Nilsson føler på ingen måde ubehag over at se andre kvinder nøgen og slet ikke sig selv, for hun finder nemlig alles nøgenhed ganske smuk.

- Jeg elsker min egen og andres kroppe. Jeg er meget fysisk. Alle er smukke og præget af livet på forskellige måder, siger Lisa Nilsson.

Sangerinden er nøgen i svømmehallen

Derfor er hun nu også begyndt at gå i svømmehallen, selv om hun i en lang periode ikke gjorde det af frygt for at blive genkendt med en krop, der var mærket efter to graviditeter.

I dag er frygten vendt til frihed, for hun har indset, at hun er en stor del af en verden, hvor kvinder ser meget forskellige ud.

Lisa Nilsson er lige nu aktuel med albummet Sänger Om Oss.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip