Liverpool-ejer afviser kategorisk at sælge Suarez

Det ser dog ikke godt ud for Suarez, for Liverpools ejer, John W. Henry, afviser kategorisk at sælge:

- Vi sælger ikke Luis Suarez. Vi skal ikke spille i Europa i år, og det er noget tid siden, vi har været i Champions League. At sælge til en rival, som vi konkurrerer med om Champions League-pladserne, ville være idiotisk, siger John W. Henry, om den kontroversielle angribers offentlige flirt med Arsenal.

Selv hvis Arsenal skulle hæve deres bud, vil det end ikke blive overvejet:

- Jeg er fuldstændig afvisende for et salg til Arsenal - uanset buddets størrelse, siger Henry og fortæller samtidigt, at beskeden er givet videre til Arsenal: - Jeg har ikke snakket med Stan (Kroenke, storaktionær i Arsenal), men jeg har personligt snakket med Ivan Gazidis (Arsenal direktør), og fortalt ham, at vi på ingen måde vil sælge.

Der har dog også være interesse fra de andre store europæiske ligaer, men beskeden er her den samme:

- Fordi det er for sent at hente den rigtige erstatning, vil Suarez heller ikke blive solgt til en udenlandsk klub. Det er en fodboldbeslutning, ikke en økonomisk. Så af fodboldmæssige grunde, kan vi ikke sælge - og slet ikke til Arsenal, slår Henry fast.

Ejeren fortæller desuden, at forholdet mellem manager Brendan Rodgers og Suarez har taget skade efter de seneste dages udtalelser fra den uruguayske stjerneangriber:

- Manageren er oprevet, det skal han være. Det samme er vores fans, men vi har brug for Luis. Forhåbentlig kan tiden læge såret, håber Liverpools amerikanske ejer.

 

 

 

 

Dagens Gossip