Liverpool og Agger fik klø

Britannia Stadium i Stoke er ikke noget rart sted at komme på besøg. Spørg bare Liverpool, der onsdag tabte 1-3 og som havde svært ved at stille noget op mod de rød- og hvidstribede værter.

Dermed stiller Daniel Agger og holdkammeraterne sig op i køen af hold, der forgæves har forsøgt at få krammet på Stoke på eget græs, hvor Thomas Sørensens hold fortsat er ubesejret i Premier League-sæsonen.

Og det endda selv om gæsterne fik en drømmestart. Med mindre end et minut spillet havde Luis Suarez tilkæmpet sig et straffespark, som Steven Gerrard udnyttede sikkert.

Det var blot det fjerde mål scoret imod Stoke på Brittannia Stadium i ni kampe, men der skulle kun gå 10 minutter mere, før Liverpool allerede havde smidt den sjældne føring væk - og endda var kommet bagud.

Først udlignede Jonathan Walters, og kort efter sørgede Kenwyne Jones for 2-1-færingen på et hovedstød.

Begge gange så Liverpools forsvar for passivt ud, og Agger virkede heller ikke overbevisende. Først fik han ikke clearet en høj bold godt nok, og siden kiksede opdækningen af målscorer Jones fuldstændigt.

Liverpool kunne ikke komme igennem det velorganiserede Stoke-forsvar, og samtidig jagtede hjemmeholdet enhver lille målchance.

Det førte til, at Jonathan Walters endnu engang passerede Liverpool-forsvaret, som igen halvsov i et afgørende øjeblik.

Mod slutningen sendte Liverpool-manager Brendan Rodgers Joe Cole på banen i et forsøg på at lægge mere pres på Stoke-defensiven, men den lod sig ikke rokke.

Dermed rykker Stoke op på ottendepladsen i ligaen, og Rodgers må halvvejs igennem sæsonen konstatere, at han ligger á point med sin tidligere klub, Swansea.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip