Liverpool vil kæmpe sig til sejr over Arsenal

Tredje runde i årets Premier League byder på et stormøde, når Liverpool gæster Arsenal mandag.

Det kan give en tidlig indikator på, hvor de to hold står, og Liverpool-manager Brendan Rodgers ved godt, hvad et stærkt resultat fra kampen kan betyde.

- Uanset hvornår disse kampe kommer i en sæson, kan de altid være gode i forhold til den psykologiske effekt, sige Rodgers forud for kampen ifølge AFP.

Liverpool har, uden at imponere, vundet de to første kampe i sæsonen med 1-0, mens Arsenal indledte med et choknederlag til West Ham, inden holdet vandt 2-1 over Crystal Palace.

Og netop nederlaget til West Ham, samt flere Arsenal-hjemmekampe fra sidste sæson, har givet Brendan Rodgers en idé om, hvordan Arsenal kan besejres.

- Vi har evnerne til at grave dybt og kæmpe for at få et resultat - og vi kan også spille god fodbold, siger Liverpool-manageren, der samtidig afslører, at netop fight kan blive nøglen til succes.

- De hold, som har været der (og vundet på Arsenals hjemmebane, red.), har kun haft fire skudforsøg i gennemsnit og omkring 43 procent boldbesiddelse.

- Det fortæller, at man kan spille der uden at dominere boldbesiddelsen, hvis man dominerer rummene, og det er helt klart afgørende - især i de store udebanekampe, lyder det fra Brendan Rodgers.

Hans kollega Arsène Wenger på den anden bænk er opsat på at viske pletten fra West Ham-kampen væk med en sejr over Liverpool.

- Hvis du vil have en god sæson, skal du være stærk på hjemmebane. Normalt er vi stærke hjemme. Det her (kampen mod Liverpool, red.) er en mulighed for at vise det, siger den franske manager.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip