Lockout koster skoleledere og tjenestemænd 20.000 kr. hver

Danmarks Lærerforening skal nemlig i gang med at fylde strejkekassen, som har betalt de lockoutede læreres løn, op igen, og det skal skoleledere og tjenestemænd, der altså ikke har været omfattet af lockouten, være med til at betale.

Konflikten kommer til at koste hver enkelt skoleleder mere end 20.000 kroner over de næste fire år, skriver Avisen.dk. 98 procent af skolelederne er nemlig medlem af Danmarks Lærerforening, og her er det blevet besluttet, at medlemmer, der ikke har været omfattet af lockouten, skal betale 420 kroner ekstra i kontingent om måneden de næste fire år.

»Det står fast, at det bliver en solidarisk model – alle betaler. Forklaringen er, at alle kan få brug for konfliktkassen,« siger Per Sand, formand for Organisations- og arbejdsmiljøudvalget i Danmarks Lærerforening, til Avisen.dk.

Formanden for Skolelederforeningen, Anders Balle, siger:

»Jeg arbejder da stadig på, at vi ikke skal betale konfliktkontingent, men jeg har jo ikke større magt, end jeg har i det system. Jeg betragter det ikke som at blive tromlet. Det er et demokratisk system, der har truffet beslutning, og så er det sådan, det er.«

Udover det øgede kontingent har lærerforeningen besluttet, at de arbejdende medlemmer, som altså er skoleledere og tjenestemandsansatte, skal betale et engangsbeløb på 1.000 kroner 1. maj.

De 1000 kroner har Skolelederforeningen ifølge Avisen.dk dog besluttet at betale for deres medlemmer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip