Løchte ude af Wimbledon efter to kiksede matchbolde

Selvom de i femte og afgørende sæt havde to matchbolde, blev de ikke desto mindre besejret af 11. seedede Julien Benneteau og Nenad Zimjonic.

Hermed kommer Frederik Løchte Nielsen ikke til at genvinde den Wimbledon-titel, han sikrede sig i fjor sammen med englænderen Jonathan Marray.

Det dansk-bulgarske par indledte kampen bedst og vandt første sæt 7-6. Specielt Frederik Løchte Nielsen spillede stærkt i denne periode.

Således sad hans server, som de skulle, og ikke en eneste gang mistede han point i egne servepartier. Det gjorde han til gengæld i andet sæt.

Her var hans tabte serveparti ved stillingen 3-2 til Julien Benneteau og Nenad Zimonjic den primære årsag til, at det blev tabt 3-6.

Tredje sæt blev en jævnbyrdig affære. Først til allersidst kom der et servegennembrud. Det sikrede Frederik Løchte Nielsen og Grigor Dimitrov sig mod Julien Benneteau, og dermed blev sættet vundet 7-5.

Frederik Løchte Nielsen og Grigor Dimitrovs føring blev dog udlignet til 2-2, da Julien Benneteau og Nenad Zimonjic vandt fjerde sæt lynhurtigt 6-2. Ikke meget lykkedes i dette sæt for Grigor Dimitrov, der blev brudt to gange.

Hermed skulle kampen afgøres i et femte og afgørende sæt. De fire spillere var alle skarpt servende - lige indtil Benneteau/Zimjonic brød Nielsen/Dimitrovs serve og vandt sættet 8-6.

Kampen blev i øvrigt færdigspillet i tusmørke og var formentlig ikke mange partier fra blive udsat, hvis ikke den var blevet afgjort i tide.

 

Dagens Gossip