Løj om vægttab: Beverly-stjerne sultede sig

Det er ikke smart som kendt kvinde at sige, at man er tynd, fordi man sulter sig.

Læs også: Beverly-stjerne slår sig løs i dansk tv-serie

Derfor stak skuespiller Tori Spelling pressen en løgn sidste år, da hun præsenterede en åleslank krop efter at have født sit fjerde barn, skriver Toronto Sun.

- Min talsperson havde givet mig præcise instrukser i, hvad jeg skulle sige om mit vægttab. Kvinder ønskede ikke at høre, at jeg havde tabt mig ved hjælp af en slankekur og ikke motion, skriver den 40-årige Beverly Hills-skuespiller i sin nye selvbiografi, "Spelling it like it is".

Flad Tori Spelling: - Jeg lever på en løgn

Hun bildte derfor offentligheden ind, at hun havde tabt sig ved at svømme. I virkeligheden mestrer den tynde skuespiller og realitystjerne knap nok hundesvømning, og graviditetskiloene sultede hun væk, indrømmer Tori Spelling i bogen.

- Jeg motionerer ikke ret meget, sådan er det bare. Jeg tabte mig på den gammeldags måde, eller som jeg kalder den, hold din forbandede mund lukket og spis luft-metoden, skriver tv-stjernen.

Læs også: »Beverly Hills«-stjerner i ny serie

Tori Spelling er en af de berømtheder, der før har fået kritik for sin tynde figur, men har altid fastholdt, at den ikke skyldes en spiseforstyrrelse. Udover svømning har forklaringerne været svineinfluenza, aktiv leg med børnene og at hun er tynd fra naturens side.

Barmen har dog fylde - den har Beverly-kendissen nemlig betalt sig til.

Newspaq

 

Dagens Gossip