Løkke: Ingen forhandlinger om regeringsindgreb

10/04/2013 12:30

BNB

Nyheder
Det siger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), på vej til vækstforhandlinger med finansminister Bjarne Corydon (S).Lars Løkke Rasmussen forventer heller ikke, at lockouten vil komme på bordet til dagens forhandlinger.»Der er en lovlig konflikt på skoleområde, og den skal have lov til at gå sin gang,« siger han.Regeringens top - herunder finansminister Bjarne Corydon (S) - har siden lockouten for alvor trådte i kraft efter påske afvist at tale om et eventuelt regeringsindgreb. Mange peger dog på, at det er den eneste reelle mulighed i forhold til at få løst konflikten mellem Kommunernes Landsforening og lærerne.Regeringen skal finde politisk flertal for at kunne gennemføre et indgreb.

Mest læste i dag

Det siger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), på vej til vækstforhandlinger med finansminister Bjarne Corydon (S).

Lars Løkke Rasmussen forventer heller ikke, at lockouten vil komme på bordet til dagens forhandlinger.

»Der er en lovlig konflikt på skoleområde, og den skal have lov til at gå sin gang,« siger han.

Regeringens top - herunder finansminister Bjarne Corydon (S) - har siden lockouten for alvor trådte i kraft efter påske afvist at tale om et eventuelt regeringsindgreb. Mange peger dog på, at det er den eneste reelle mulighed i forhold til at få løst konflikten mellem Kommunernes Landsforening og lærerne.

Regeringen skal finde politisk flertal for at kunne gennemføre et indgreb.