Løkke klar til at tilbagebetale til alle boligejere

Men Venstres partiformand kan ikke se fornuften i, at det kun er boligejere, der har betalt for meget fra 1. januar 2011 og frem, der skal have penge tilbage.

»Hvis Skat har lavet fejl i en længere årrække, så kan det ikke nytte noget, at man bare slår en streg i sandet og siger, at man ikke kan få pengene før. Det er jo ikke den måde, det spiller på. Hvis det er den anden vej rundt, og Skat har penge til gode, så plejer hukommelsen at være lidt længere,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Den tidligere statsminister vil dog ikke love, at alle boligejere, der har penge til gode hos Skat, rent faktisk også får pengene tilbage. Heller ikke hvis Lars Løkke Rasmussen skulle indtage Statsministeriet igen efter et valg.

»Jeg giver ikke garantier for næste valgperiode,« siger han og uddyber:

»For det første er vi midt i et arbejdsår, og der skal desværre ikke være folketingsvalg. For det andet kan vi ikke være sikre på, at vi kommer til magten. Og for det tredje så ved vi slet ikke noget om, hvad det er for et Danmark, vi overtager. Og jeg vil altså ikke begå den fejl, som min efterfølger gjorde. Hun lovede guld og grønne skove, selv om hun var fuldt ud bevidst om, hvad det var for en situation, Danmark var i«.

Lars Løkke Rasmussen vil hellere fokusere på at finde en løsning for boligejerne nu.

»Jeg vil gerne garantere, at vi sammen med regeringen vil være med til at løfte den her sag nu. Og der er behov for at gøre to ting, nemlig at indrette ejendomsvurderingssystemet fremadrettet, så man ikke begår de samme fejl igen, og så rette op på de fejl, som man har begået,« siger Venstre-formanden.

 

Dagens Gossip