Louise Burgaard skifter til FCM på treårig kontrakt

Tirsdag formiddag kunne Viborg HK meddele, at landsholdsspilleren Louise Burgaard forlader håndboldklubben efter den igangværende sæson.

Nu står det klart, hvor den 22-årige højre back fortsætter karrieren. FCM Håndbold er næste destination.

FCM skriver på klubbens hjemmeside, at Burgaard får en treårig kontrakt.

- Det er et scoop at hente Louise Burgaard, som er en af de bedste spillere i Boxer Dameligaen, siger FCM-træner Helle Thomsen.

- Det betyder, at vi fastholder et højt internationalt niveau på højre back. Louise Burgaard passer godt ind i vores spil. Hun er dygtig i kontrafasen og i det hurtige spil, som vi gerne vil spille, siger Helle Thomsen.

Burgaard ser frem til udfordringen i FCM.

- Jeg ser frem til et nyt kapitel i min håndboldkarriere. FCM er en spændende klub med et godt setup, et godt træningsmiljø og en bred trup, og jeg glæder mig til at møde ny inspiration, siger hun.

- Samtidig ser jeg frem til at spille sammen med flere af spillerne på det danske landshold, og jeg tror, at dette er et rigtig skridt for mig hen imod såvel VM i december og OL i 2016, siger Burgaard, der er noteret for 66 landskampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip