Lucy Rose spiller i Koncerthuset

Den engelske singer-songwriter Lucy Rose er musikalsk leveringsdygtig i lige præcis det. Fredag 1. marts kan hun for første gang opleves på dansk jord, når hun træder på scenen i Koncerthusets Studie 2.

Bare 23 år gammel og med et enkelt album på cv'et, er Lucy Rose, af toneangivende musikmedier - og et kritisk engelsk musikpublikum - blevet spået en stor karriere, nærmest inden den overhovedet er begyndt.

Med sin upolerede lyd, en ren vokal og et talent så indlysende, at Daily Star måtte hengive sig med ordene "So simple she makes Adele look try-hard".

Lucy Rose udgav i efteråret sit debutalbum "Like I used to" i samarbejde med producer Charlie Hugall, og fulgte op med en lang række anmelderroste koncerter i både hjem- og udland.

Lucys karriere tog fart den dag, hun hoppede på toget til London og forlod sit landlige ophav i Warwickshire med en akustisk guitar under armen.

Kærligheden til musikken, og en uomtvistelig tro på sig selv, bragte hende fra alskens støvede klubber til den etablerede musikscene, dog uden at hun mistede den umiddelbarhed, der er de færreste forundt.

Det er samme umiddelbarhed, vi til marts får fornøjelsen af, når Lucy Rose giver koncert i København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip