Luft klaphatten: Tilbud på landskampe

Dansk Boldspil-Union (DBU) har taget konsekvensen af de halvtomme tribuner til selv betydningsfulde landskampe i Parken og nedsætter nu prisen på en del af billetterne.

Antallet af billetter til under 300 kroner er således blevet fordoblet fra 3051 til 6351, meddeler DBU på sin hjemmeside.

Unionen oplyser, at hovedparten af de nye, billigere billetter findes i områderne omkring den såkaldte stemningstribune bag det ene mål.

- Målet har været at gøre det økonomisk mere tilgængeligt at komme til kampene for de fans, som gerne vil bakke op om landsholdet med aktiv stemning og underholdning under kampene, skriver DBU.

- Filosofien bag denne disponering er, at en øget stemning fra dette tilskuerafsnit vil sprede sig til de øvrige tilskuerafsnit, lyder det.

Samtidig er den billigste type billetter blevet nedsat fra 227 til 195 kroner. DBU har netop åbnet for salget af billetter til næste hjemmekamp mod Bulgarien den 26. marts, hvor de nye billetpriser træder i kraft.

De mest populære billetter, nemlig de dyreste, fastholder deres hidtidige pris på 445 eller 495 afhængig af modstanderen og kampens vigtighed.

Der var blot 24.004 tilskuere, da landsholdet i september indledte VM-kvalifikationen med hjemmekampen mod Tjekkiet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip