Lufthavn åbner strandbar for 1.000 chartergæster

Med Anders Breinholt som konferencier og Lis Sørensen som sanger er scenen sat for en god fest, når Billund Lufthavn i morgen omdanner en fragtterminal til en stor strandbar med helstegt pattegris og farverige drinks. I Billund Lufthavn ser man frem til at feste sammen med lufthavnens charterselskaber.

- Vi bruger jubilæumsåret til at sætte ekstra fokus på vores gode samarbejde med charterselskaberne. Vi er begejstrede over, at så mange chartergæster vil være med til at fejre branchen og synliggøre, at charterbranchen i dag er mangfoldig og tilbyder ferieprodukter til alle danskere, siger Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn.

Charterbranchen i centrum

Hos Billund Lufthavn har charterturismen altid fyldt meget. Lige fra den første charterrejse i 60’erne til i dag, hvor lufthavnen årligt sender knap én million chartergæster på ferie.

Hele 2014 fejrer Billund Lufthavn 50-års jubilæum, og fødselsdagen bliver altså blandt andet brugt til at invitere chartergæster og charterselskaber til fest, hvor der både vil være faglige og festlige indslag.

- Vi får livsstilsekspert Anne Glad til at sætte fokus på charterrejsens udvikling fra klassisk grisefest til moderne konceptferie. Samtidig vil en række direktører fra de forskellige charterselskaber diskutere branchens udvikling ved en paneldebat, siger Jesper Klausholm.

Paneldebatten skal gøre både chartergæster og charterselskaber klogere på, hvor fremtidens charterdestinationer er, og hvordan rejseformen udvikler sig over de næste år. Undervejs i debatten vil Lis Sørensen og bandet Stagebreakers underholde med kendt dansk musik.

Indtægter går til godt formål

Som et ekstra element bliver alle indtægter fra festen doneret til Børnehjertefonden, der samler penge ind til fordel for hjertesyge børn og deres familier.

- Vi håber på, at alle gæster får en rigtig god aften. Samtidig glæder vi os over, at vi kan være med til at støtte et godt formål, slutter Jesper Klausholm.

 

Dagens Gossip