Luis Suarez: Målene skal nok komme i Barcelona

Fodboldspilleren Luis Suarez har kun scoret tre mål for FC Barcelona, siden han for lidt over to måneder siden fik debut for den spanske storklub.

Angriberen fra Uruguay, der har scoret et enkelt mål i Primera Division og to i Champions League, er dog ikke så bekymret over sin foreløbig lave målfrekvens.

- Jeg er naturligvis en angriber, der kan lide at score mange mål, og det har jeg gjort for alle mine klubber, siger Luis Suarez til FC Barcelonas hjemmeside.

Angriberen scorede i sidste sæson 31 ligamål for Liverpool, et tal han næppe kommer i nærheden af i denne sæson for Barcelona.

- Jeg scorer ikke meget i øjeblikket, men jeg er sikker på, at målene nok skal komme med hjælp fra mine holdkammerater.

- Men så længe holdet vinder vigtige kampe, som det gør i øjeblikket, er jeg glad, uanset om jeg scorer eller ej. Men jeg stiller høje krav til mig selv, siger Luis Suarez.

Angriberen sad ude frem til slutningen af oktober, fordi han afsonede fire måneders karantæne for sit bid på Italiens Giorgio Chiellini under VM i Brasilien i sommer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip