Lukas og Allan vil sørge for billig kaffe til danskerne

- Min partner Lukas Ramsøe og jeg har gennem det seneste års tid gået og tænkt, at kaffepriserne er for høje, og hvordan vi kunne ændre på det, siger Allan Kakasur, der er direktør og medstifter af ToloKaffe, til EPN.dk.

ToloKaffe vil konkurrere med etablerede kaffebarer som Baresso og Starbucks. Ideen er, at man køber et månedskort, som kan bruges på 25 forskellige cafeer. Inden man henter kaffen i cafeen, har man allerede bestilt den via en app, så man også slipper for at stå i lange kaffe-køer.

Og det er der altså 25 cafeer i København, der indtil videre er med på. Det gør ToloKaffe til den kaffe-kæde i København, der har flest afdelinger. Men Lukas og Allan vil havde det udbredt til hele Danmark.

- Vi vil gerne have så mange byer med som muligt. Vi vil forhåbentlig være at finde i Aarhus allerede om en måneds tid, siger Allan Kakasur.

De to har store forventninger til det nye kaffe-koncept og mener, at de kan konkurrere mod etablerede kæder som Baresso og Starbucks.

- Vi gør det netop på en anden måde end de andre på markedet. Vores koncept bygger på et abonnement. Vi mener, at kaffepriserne i kaffebarerne i dag er for høje, i hvert fald i forhold til hvad vi kan tilbyde. Vi kan for eksempel sælge en café latte til 12 kr., siger Allan Kakasur.

 

Dagens Gossip