Lyngby fyrer træneren efter miserabelt forår

Lyngby har mandag fyret træner Jack Majgaard Jensen og assistenttræner Jonas Eidevall efter et forfærdeligt forår.

Lyngby indledte foråret på en oprykningsplads i 1. division, men den er blevet formøblet, efter at holdet blot har hentet tre point i de seneste 10 kampe.

- Vi har i dag valgt at sige farvel til cheftræner (Jack Majgaard Jensen, red.) og assistenttræner Jonas Eidevall grundet forårets skuffende resultater, siger Lyngby-direktør Dennis Poulsen til klubbens hjemmeside.

- Vi vil nu bruge resten af foråret til at finde den rigtige træner, som kan bringe Lyngby tilbage i Superligaen hurtigst muligt.

- Vi vil også bruge tiden på at analysere vores trup, så vi kan få de rigtige forstærkninger i det kommende transfervindue, siger direktøren.

Klubben lader to folk fra egne rækker overtage ansvaret for træningen af Lyngby-holdet midlertidigt, de to er Søren Hermansen og Thomas Lollike.

Lyngby og Jack Majgaard Jensen forlængede ellers samarbejdet frem til 2017 så sent som i slutningen af februar, hvor holdet fortsat havde kurs mod Alka Superligaen.

Den nu fyrede cheftræner har tidligere været ungdomstræner i Lyngby, inden han drog over Øresund for at blive ungdomstræner i Malmø og efterfølgende manager i Lunds BK.

Han overtog jobbet som cheftræner i Lyngby i december 2014 efter Johan Lange, der vendte tilbage til FC København.

Jack Majgaard Jensen takker på sin twitter-profil for tiden i klubben.

- Har været stolt over at være Lyngby-træner i seks plus tre år. Tak for mange gode oplevelser. Stort tak til fans, trænere, ledere og spillere, skriver han efter fyringen.

Lyngby ligger lige nu nummer fire i 1. division med 12 point op til en oprykningsplads.

Der resterer seks runder i sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip