Lynge: Derfor stopper jeg

Lynge Jakobsens beslutning om at stoppe i AaB kommer på et tidspunkt, hvor det økonomisk og sportsligt ser bedre ud end længe.

Og det er ikke tilfældigt, afslører den 62-årige direktør, der har sidste arbejdsdag 30. juni i år.

- Både økonomisk og sportsligt ser det efter to-tre meget svære år bedre ud end længe, og det varmer selvfølgelig mit AaB-hjerte.

- Lige præcis derfor har jeg efter grundige overvejelser vurderet, at tidspunktet var det rigtige, og jeg har det godt i maven med beslutningen, siger Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

AaB har de senere år været igennem en økonomisk hestekur, hvor man blandt andet har skilt sig af med håndbold- og ishockeyforretningen.

Klubben havde ved udgangen af 2008 en egenkapital på 163 millioner, men den var ved sidste årsregnskab i foråret 2012 barberet ned til 19 millioner kroner.

Det seneste kvartalsregnskab, der blev offentliggjort i slutningen af november pegede på et underskud for 2012 i omegnen af 10 millioner, som dog ville være en resultatforbedring på 30 millioner kroner i forhold til året før.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip