Mål giver Viktor Fischer selvtillid trods skidt spil

Et mål kan gøre en verden til forskel for en fodboldspiller. Ikke mindst hvis man leder efter storformen og har været lidt inde og ude af holdet.

Et sådant øjeblik indtraf tirsdag aften for Viktor Fischer, da han to minutter inde i anden halvleg scorede til slutresultatet 2-0 for Danmark mod Serbien ved U21-EM i Tjekkiet.

Ajax-spilleren lignede en mand, der kunne være på vej mod en snarlig udskiftning, inden han flot tæmmede en frisparksaflevering og sendte bolden i mål.

- Jeg spillede skidt. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke kunne være det bekendt, for jeg leverede et udmærket defensivt arbejde, men jeg spillede ikke godt.

- Dér er det vigtigt, at træneren (Jess Thorup) har kendskab til, at jeg kan score mål, selv på sådan en dag. Og det havde han, siger Viktor Fischer.

Han havde det svært offensivt i en nervøs første halvleg set fra dansk side, hvor det alligevel lykkedes for Rasmus Falk at score til 1-0.

- 2-0-målet lukkede kampen. Det kunne man også se på serberne, og vi skulle have vundet 3-0 eller 4-0, siger Viktor Fischer.

Han var tæt på at score en gang mere, inden han blev udskiftet midt i anden halvleg.

Fischer nåede i foråret at spille nogle få kampe for Ajax, efter at han var skadet i baglåret i cirka et år. Han får meget ud af scoringen rent personligt.

- I går kunne målet helt klart overskygge spillet.

- Det giver selvtillid for alle spillere at score, og jeg synes også, at vi så en helt anden Rasmus Falk, da han scorede. Når man scorer, lægger man lidt mere på sit spil, man bliver mere fri, siger Viktor Fischer.

Han har fået spilletid i alle tre kampe ved EM, men har endnu ikke spillet fuld tid i en kamp.

På grund af den lange pause er han realistisk om sine muligheder i resten af slutrunden.

- Vi kommer ikke til at se en Viktor Fischer i topform i denne turnering. Men jeg kan score, når det gælder allermest, og jeg tror, at det er det, jeg er med for lige nu. Det tager tid at komme tilbage efter sådan en skade, siger han.

Danmark skal på lørdag spille semifinale i Prag mod nummer to i gruppe B. Modstanderen bliver enten Portugal, England, Sverige eller Italien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip