Målfattig Bendtner: Troede jeg var på rette vej

Én scoring i Bundesligaen og to mål i Europa League. Det var det skuffende facit for fodboldspilleren Nicklas Bendtner i hans første halvsæson i den tyske klub, Wolfsburg.

Mens klubben havde succes i efterårssæsonen med en andenplads i ligaen efter suveræne Bayern München, gled den danske landsholdsangriber længere og længere væk fra startopstillingen.

Nicklas Bendtner troede ellers, at han var på vej mod succes, da han inden for 16 dage i november scorede fem gange. Foruden de tre mål for Wolfsburg scorede han også to gange i Danmarks 3-1-sejr ude over Serbien i EM-kvalifikationen.

- Jeg troede, at jeg var på vej i den rigtige retning. Jeg ved ikke, hvad der så er sket.

- Jeg var ikke heldig i efteråret. Jeg var på mange måder skuffet, siger Nicklas Bendtner ifølge fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

Den efterhånden 27-årige angriber, der sidste sommer skiftede til Wolfsburg på en fri transfer fra engelske Arsenal, spillede søndag første halvleg i en kamp på Wolfsburgs træningslejr i Sydafrika.

Typisk for danskerens foreløbige tid i klubben gik han målløs fra banen, da Wolfsburg vandt 4-3 over det lokale hold Chippa United.

Nicklas Bendtner håber, at han kan komme stærkt tilbage, når anden halvdel af sæsonen i Bundesligaen bliver indledt om små to uger.

- Jeg håber, at vi finder bedre sammen, og at jeg kan spille oftere, siger danskeren.

Nicklas Bendtner afviser, at han kan finde på at forlade Wolfsburg i vinterens transfervindue.

- Jeg har kontrakt med Wolfsburg i lang tid, ikke kun i et halvt år, siger han til Kicker.

Kontrakten løber frem til sommeren 2017.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip