Målrettet coachvirksomhed åbner på Sjælland

Lynge-borgeren Karina Ørum Nissen, har taget noget af et spring fra at være ingeniør til nu at sikre sine egne – og sine kunders mål – som selvstændig coach.

For det er netop det, Goal Minds coaching handler om – at nå sine mål. Goal Mind underviser inden for goal mapping-tankegangen, som den berømte, britiske foredragsholder Brian Mayne er grundlægger af.

Formålet med goal mapping er at nå sine mål ved at kortlægge og visualisere dem, sætte tidsfrister og gennem personlige og positive ord og vendinger at få underbevidstheden til at arbejde mod målene. En formel, der er benyttet af noget så forskelligt som erhvervsledere og skolebørn.

Store virksomheder som Microsoft, Siemens, Coca-Cola og Disney anvender goal mapping til at opnå markant bedre resultater i virksomheden.

- Goal mapping har virkelig lært mig at fokusere på de vigtige mål i livet og dermed opnå dem. At lære andre, at de kan få deres drøm til at gå i opfyldelse ved selv at arbejde med og fokusere på deres mål, er fantastisk at opleve. Det er så livsbekræftende at se deres reaktion når det sker, siger Karina Ørum Nissen.

Goal Mind er i øjeblikket i gang med goalmapping-forløb på flere skoler, blandt andet AAGE, en international skole i Aarhus. Her arbejder Lynge-virksomheden med at beskrive og opnå mål hos børn og unge – noget, der er kendt for at øge selvtilliden og i sidste ende de unges selvværd.

Goal Mind ApS er del af ØNI Holding Aps og holder til i industriområdet i Vassingerød.

 

Dagens Gossip