Målteknologi i Europa sparket til hjørne

Præsidenten for det europæiske fodboldforbund (Uefa), Michel Platini, er urokkelig i debatten om mållinjeteknologi, som i disse dage prøves af ved klub-VM i Japan.

Franskmanden, der befinder sig i malaysiske Kuala Lumpur, siger, at han hellere vil bruge pengene på græsrødderne, og at fem-dommer-systemet, som Uefa benytter sig af, fungerer godt.

- Jeg foretrækker at give 50 millioner euro (375 millioner kroner) til græsrødderne frem for at investere pengene i mållinjeteknologi.

- I fem-dommer-systemet står der en dommer ved hvert mål, og hvis dommeren er én meter fra mållinjen og har gode briller på, så kan han se, om bolden er inde eller ej, siger Platini ifølge AFP.

Ved sommerens EM i Ukraine og Polen blev debatten om mållinjeteknologi ellers ophedet igen.

I en vigtig gruppekamp mellem Ukraine og England scorede ukrainerne et mål, men hverken hoveddommeren eller måldommeren så, at bolden var i mål, selvom det var tydeligt på tv-billederne.

Det fik præsidenten for det internationale fodboldforbund (Fifa), Sepp Blatter, til at sige, at tiden nu var moden til mållinjeteknologi.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip