Målvogter forbereder sig til franske klø

Skuffelsen over nederlaget til Sverige var knapt blevet sovet ud af kroppen, før den danske håndboldmålmand Sandra Toft gik i gang med at forberede sig på næste store udfordring.

Og der er nok at forberede sig på, inden danskerne torsdag aften står over for et fransk landshold med en stor bredde i truppen og mange forskellige våben.

- De kan spille på rigtig mange måder. De kommer med en enorm fysik, og hvis de skifter en playmaker eller en back ud, så kommer der en ind, der er lige så god, siger Sandra Toft.

Navne som Allison Pineau, Claudine Mendy og Alexandra Lacrabére hører til toppen af international håndbold, og i den tidligere Aalborg-spiller Miriama Signate råder franskmændene over en venstre back på 189 centimeter.

- De er gode, og de er svære at læse, siger Sandra Toft, der forsøger at aflæse de franske skudmønstre ved at se optagelser af Frankrigs seneste kampe.

Franskmændene indledte EM ved at slå Makedonien 29-16 og kan tage et ny stort skridt mod EM-toppen, hvis de slår danskerne i aften. Kampen starter klokken 20.15.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip