Madonna i chok: Udsat for grusomt hackerangreb

Nøgenbilleder, filmmanuskripter og nu også hele musikalbum. Hackere har haft kronede dage i 2014.

Senest er det gået ud over veteransangerinden Madonna, som har fået 14 af sangene fra sit nye album "Rebel Heart" ufrivilligt lækket.

- Rigtige rebeller tænker selvstændigt, og rigtige rebeller respekterer kunst! skriver den 56-årige popstjerne på Instagram for at lufte sin utilfredshed med hackerne.

Og faktisk er det ikke første gang, at Madonnas nye album bliver udsat for et cyberangreb. Sidste uge udgav sangerinden nemlig seks numre fra den nye plade, fordi en gruppe hackere allerede havde publiceret musikken på nettet.

- Jeg havde ikke ligefrem planer om at udgive pladen på den her måde. Det har været meget stressende, og vi har alle været nødt til at tænke enormt meget uden for boksen og tænke spontant, sagde sangerinden til magasinet Billboard allerede efter det første læk.

"Rebel Heart" skulle oprindeligt udgives den 10. marts 2015, men det er endnu uklart, hvornår og hvordan Madonna sender hele pladen på gaden.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip