Mads Graves stopper som direktør i Udvikling Fyn

Udvikling Fyn siger farvel til sin direktør gennem de sidste tre år, Mads Graves. Det sker med øjeblikkelig virkning efter gensidig aftale.

Udvikling Fyns bestyrelsesformand, Søren Skovbølling, lægger vægt på, at Mads Graves efterlader et godt fundament, som der nu skal arbejdes videre på.

- Mads har ydet en kompetent og meget stor indsats i forbindelse med etableringen og opstarten af Udvikling Fyn. Det er og har været en vanskelig og kompliceret opgave, og jeg vil gerne sige Mads tak for samarbejdet og ikke mindst de flotte resultater, der er leveret på ret kort tid. Jeg ønsker ham alt mulig held og lykke i hans fremtidige opgaver, siger Søren Skovbølling.

Skiftet på direktørposten kommer på et naturligt tidspunkt, siger repræsentant for ejerne, stadsdirektør i Odense Kommune, Jørgen Clausen.

- Der er intet dramatisk at sige om skiftet. I de sidste seks måneder er der arbejdet hårdt på en justering af strategi og indsatser i Udvikling Fyn. Det arbejde er på vej mod sin afslutning, og i den forbindelse står det klart, at opgaven nu er en anden end for tre år siden. Derfor er timingen også rigtig i forhold til at justere på både ledelse og organisation, så vi har det helt rigtige setup til at løse de opgaver, der ligger foran os, siger Jørgen Clausen.

Den nu tidligere direktør for Udvikling Fyn ser frem til nye udfordringer.

 

Dagens Gossip