To mænd bag voldsomt røveri mod sportscafe på Djursland

Røveriet blev begået et kvarter over midnat i sportscafeen Futten på Skovgårdevej i Nørager øst for Allingåbro, oplyser Østjyllands Politi.

De to mænd kom ind i cafeen via fordøren, som den 24-årige mandlige ansatte ikke havde nået at låse.

- Tre andre gæster havde få minutter tidligere forladt cafeen, men inden den ansatte nåede at løse døren, kom de to mænd ind, og truede indehaveren med en pistol, siger politikommissær Mogens Brøndum til dagens.dk.

De råbte "Give me your money", og tvang den ansatte ud til pengeskabet.

- Det er muligt at der er tale om danske gerningsmænd, da det i følge den ansatte lød som noget påtaget engelsk. Men det kan vi ikke vide. De fortsattte dog med at råbe "give me your money", og de fik et betydeligt kontant beløb i dansk valuta ned i en sort affaldspose, siger Mogens Brøndum.

Efter røveriet forsvandt de hurtigt fra stedet, men indehaveren nåede ikke at se hvordan de kom væk.

- Det virker som om røverne har haft en eller anden form for kendskab til stedet, og derfor vil vi meget gerne høre hvis nogen har set noget mistænkeligt både før, under og efter røveriet i nat, siger politikommissæren.

Gerningsmændene beskrivs som:

A: Mand, ca. 25 år, 175 cm høj og alm. af bygning. Iført sort elefanthue med huller til øjnene, mørk hættetrøje, sorte joggingbukser med hvidt ROYAL påskrift. Sorte handsker.

B: Mand, ca. 25 år, ca. 175 cm og alm. af bygning. Iført mørkt tøj, formentligt joggingtøj samt elefanthue.

Eventuelle oplysninger modtages med tak hos Østjyllands Politi på nummer 114.

Alle fotos: Per Øxenholt, Politirapporten Østjylland.

 

Dagens Gossip