To mænd efterlyses: Stak 49-årig familiefar ned

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser to mænd, der 5. november stak en 49-årig familiefar ned i sit hus på Bredgade 12 i Karise.

Klokken 22.50 bankede det på bagdøren, og den 49-årige lukkede op i den tro, at det var hans kone, der havde glemt nøglen. Men i stedet stod der to mænd, der uden videre forklaring overfaldt den 49-årige med adskillige knytnæveslag i ansigtet, så han mistede bevidstheden. 10 minutter senere kom hans kone hjem og fandt ham forslået og bevidstløs.

Et vidne i nærheden så to mænd ankomme i en formentlig sølvgrå Golf 2. De parkerede i Søndergade og gik ind på adressen Bredgade 12.

Mændene beskrives som:

A: 20-25 år, 175-180 centimeter høj, almindelig til ranglet bygning, kort tæt mørkt hår, blå eller grønne øjne, dansker, iført sort joggingtrøje uden hætte med tre striber i gul, grøn og rød samt blå cowboybukser.

B: 25-30 år, 185-190 centimeter høj, markeret ansigt, dansk, iført grå joggingtrøje.

Kort efter kom de to mænd ud igen og kørte væk i Golfen i høj fart i retning mod Køgevej.

Politiet vil gerne i kontakt med de to mænd samt vidner eller borgere, der kan have oplysninger til sagen - eksempelvis oplysninger om gerningsmænd eller bilen ud fra signalementet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip