To mænd flygtede fra trafikulykke til fods

27/05/2013 13:22

BNB

Nyheder
Ulykken skete klokken 22.30, da to biler kørte frontalt sammen på Hadsund landevej rute 507 syd for Hadsund. Sammenstødet skete, da den ene bil, der kørte med høj fart, kom over i den modsatte kørebane.»Ham det gik værst ud over, en 22-årig mand, blev fastklemt i bilen. To unge mænd fra den anden bil stak af fra ulykkesstedet til fods,« fortæller vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi til bt.dk.Bilen, som de to unge kørte i, var stjålet, og politiet formoder, at det var derfor, at de stak af fra stedet. Politiet har ikke noget signalement af de to fyre, men der er tale om to mænd i 20erne.Den 22-årige mand fra den anden bil blev efterfølgende klippet fri af bilen og indlagt på sygehuset. Han er ved bevidsthed og er uden for livsfare, oplyser vagtchefen.BNB

Mest læste i dag

Ulykken skete klokken 22.30, da to biler kørte frontalt sammen på Hadsund landevej rute 507 syd for Hadsund. Sammenstødet skete, da den ene bil, der kørte med høj fart, kom over i den modsatte kørebane.

»Ham det gik værst ud over, en 22-årig mand, blev fastklemt i bilen. To unge mænd fra den anden bil stak af fra ulykkesstedet til fods,« fortæller vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi til bt.dk.

Bilen, som de to unge kørte i, var stjålet, og politiet formoder, at det var derfor, at de stak af fra stedet. Politiet har ikke noget signalement af de to fyre, men der er tale om to mænd i 20erne.

Den 22-årige mand fra den anden bil blev efterfølgende klippet fri af bilen og indlagt på sygehuset. Han er ved bevidsthed og er uden for livsfare, oplyser vagtchefen.

BNB