To mænd forsøgte at bryde ind til 12-årig, som var alene hjemme - lokkede med flerfarvet slikkepind

En 12-årig dreng fra Nykøbing Sjælland var, i går eftermiddags, alene hjemme, da det ringer på døren.

Drengen lukker op og udenfor står to mænd. De tilbyder ham en flerfarvet slikkepind. Drengen takker nej, men da han vil lukke døren rækker den ene af mændene ud og forsøger at få fat i drengens arm.

Det lykkes den 12-årige at få lukket og låst døren. Men det får de to mænd til at gå helt grassat og sparke og slå på døren. Til sidst giver de dog op og stikker af. Drengen ringer herefter til politiet, der ledte efter de to mænd, men de er stadig ikke fundet.

Læs også: Politiet efterlyser maskeret hjemmerøver: Gennetæskede ældre ægtepar

Har du set noget?
Politiet vil gerne have fat i de to mænd. De beskrives som:

- 40-50 årig mand, 170-180 cm høj, kraftig af bygning, stort rødt krøllet skæg med grå stænk, iført en grøn strikhue, sort jakke, sorte cowboybukser, sorte sko, holdt en flerfarvet rund slikkepind på ca. 15 cm i diameter i højre hånd.

- Ca. 40 årig mand, ca. 170 cm. høj, almindelig til spinkel af bygning, kort mørkt hår sat i en spids mod midten, iført sort jakke med en aflang lomme på brystet, sorte cowboybukser, sorte sko, firkantede briller med blåt stel, modermærke/plet på størrelse med en ært på højre kind. 

Kontakt Nykøbing Sjællands Politi på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip