To mænd røvede Fakta med pistol og koben

»De to gerningsmænd truede tre ansatte og de mellem 10 og 15 kunder, der var i butikken, til at lægge sig på gulvet. Derefter fik de en af kasseassistenterne til at udlevere indholdet af den ene kasse, mens de brækkede de to andre kasser op,« siger vagtchef Jeppe James Olsen.

Røveriet fandt sted klokken lidt over halv ni torsdag aften, og det er endnu uvist, hvor stort et beløb røverne kom af sted med.

De to gerningsmænd løb efter røveriet fra butikken og krydsede Vildbjerg Station, hvorfra de kørte videre på to cykler, oplyser vagtchefen. Politiet arbejder derfor ud fra en formodning om, at gerningsmændene er lokale - eller at de i hvert fald har godt lokalkendskab - og politiet har blandt andet søgt efter spor i et område med små stisystemer, som røverne kan have fulgt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

De to mænd beskrives begge som omkring 180 centimeter høje og begge spinkle af bygning. De var under røveriet iført mørke joggingbukser og elefanthuer, hvor der kun var huller til mund og øjne. Den ene havde en blå sweatshirt på.

Har du oplysninger i sagen hører Midt- og Vestjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

BNB

 

Dagens Gossip