To mænd røver Netto i Asnæs: En er anholdt

Midt- og Vestsjællands Politi har søndag aften anholdt en formodet gerningsmand, efter at der tidligere på aftenen blev begået et røveri mod Netto i Asnæs Centret.

Det oplyser René Søe Pedersen, vagtchef hos Midt- og Vestsjælland Politi, til Ritzau.

Den anholdte formodes ifølge politiet at være en af to maskerede unge gerningsmænd, der truede en ansat i Netto-butikken med kniv og fik udleveret et mindre beløb.

Politiet søger fortsat efter den anden gerningsmand.

- Der har både været personale og kunder tilstede i butikken, da røveriet fandt sted. Vi har bagefter afhørt dem alle, siger René Søe Pedersen.

Efter afhøringerne har politiet fået et signalement på de begge gerningsmænd.

Den ene beskrives som værende dansk af udseende, 18 til 20 år gammel, kraftig af kropsbygning, med hvid hudfarve samt skeløjet.

- Han havde også en aparte måde at gå på. Han gik lidt på tåspidserne og var iført en sort trøje af mærket Bullrott, siger vagtchefen.

Den anden mand talte dansk og beskrives som værende dansk af udseende, 18 til 20 år gammel, kraftig af kropsbygning, iført mørkt tøj og bevæbnet med en kniv.

René Søe Pedersen forklarer, at det er på baggrund af signalementet og politiets lokalkendskab, at man har foretaget anholdelsen af en mistænkt, som formodes at være den ene gerningsmand.

Politiet er talstærkt til stede i Asnæs med indsatsleder, hunde, beredskabspatruljer og efterforskningshjælp fra lokalpolitiet.

Politiet opfordrer vidner til røveriet, eller personer, som har oplevet mistænkelige forhold i nærheden af gerningsstedet umiddelbart før eller efter røveriet, om at ringe 114.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip