Mænd skal smøre solcreme på strandsild, men får et chok, da de ser en bule mellem benene

Enhver teenagedrengs drøm blev forleden til virkelighed på en brasiliensk strand, da en solbadende kvinde her spurgte forbipasserende om hjælp til at få smurt solcreme på den mørkebrune hud.

Smilet på strandløvernes ansigter forsvandt dog hurtigt igen, da de fik øje på en bule mellem benene på den skønne strandsild.

Det hele blev naturligvis fanget på skjult kamera af YouTube-fænomenet David Mafra, der tog fusen på de hjælpsomme strandgæster med hjælp fra den kvindelige skuespiller, der hurtigt fik flere af de flinke mænd til at tage benene på nakken, da de lagde mærke til overraskelsen i bikinitrussen.

Den både morsomme og tankevækkende video blev lagt på nettet for få dage siden, men er allerede blevet set af over 1.7 millioner mennesker. Det skriver Daily Star

- På dig, lyder det spørgende fra det første offer for spøgen, da kvinden spørger, om han vil hjælpe med at smøre cremen på.

Læs også: Kurvede kvinder smider bh’en og lærer, hvor sexede de virkelig er

Få sekunder senere gnubber han ivrigt hænderne på kvindes skuldre, der bliver dækket af UV-beskyttende stads, og samtidig betragter han kroppen på den smukke spøgefugl.

Han får dog øje på bulen, da han smører solcremen på maveskindet af kvinden, hvilket får ham til at hoppe i vejret.

- Hvad er det, lyder det chokeret fra den ellers hjælpsomme mand.

- Mine kugler, svarer kvinden på portugisisk.

Se videoen her:

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip