Mainz-chef: Fyring er ingen panikløsning

Bundesligaklubben Mainz har ikke tradition for trænerfyringer som den, der tirsdag ramte den danske cheftræner Kasper Hjulmand.

Måske var det også derfor, at klubbens manager Christian Heidel på tirsdagens pressemøde slog fast, at klubben tog en velovervejet og moden beslutning ved at fyre Kasper Hjulmand og resten af hans danske trænerteam.

- Fyringen af Hjulmand er ingen panikreaktion. Vi mener, at vi har truffet den rigtige beslutning, siger Christian Heidel ifølge nyhedsbureauet dpa.

Mainz er kun et point over nedrykningsstregen, så klubledelsen havde følelsen af, at det var nødvendigt med et trænerskift inden sæsonens sidste 13 kampe, hvor der er behov for slid og hårdt arbejde.

- Der er brug for noget andet, fortsætter Christian Heidel.

I en pressemeddelelse sagde manageren i forbindelse med fyringen, at den danske træner er højt kvalificeret og kan både udvikle og videreudvikle et fodboldhold. Men også, at der nu er brug for noget andet.

Klubbens nye træner Martin Schmidt og hans danske assistenttræner Bo Svensson stod for bundesligaholdets træning allerede tirsdag formiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip