Maja sætter rekord: Over en halv million indsamlet til den unge mors kræftbehandling

Skrevet af Ninna Andreasen

01/10/2014
I august skrev Dagens.dk om Maja Svensson fra Ollerup, hvis muligheder i det danske sygehusvæsen var tæt på udtømte. Nu er der grund til fornyet håb for den kræftssyge mor til tre. På hjemmesiden Caremaker er det lykkedes hende og søsteren Thilde Svensson at nå 540.554 kroner i indsamlingen, som skal gå til en særlig immunterapi-behandling i Tyskland. Det er det største beløb, som nogensinde er blevet indsamlet til en privatperson i Danmark. Læs også: Lægerne har givet op: Fem døtre samler penge ind for at redde kræftsyg mor Pengene får de brug for. Behandlingen i Tyskland kommer netop til at koste godt en halv million kroner. I august sagde Maja Svenssons søster, at hun havde startet indsamlingen, fordi hun ville være sikker på, at hun havde gjort alt i sin magt for hende. “Om vi så skal låne os til resten, gør vi det,” sagde Thilde Svensson. Men det ser altså ikke ud til at være nødvendigt. Der er fortsat 150 dage tilbage af indsamlingen. Hvis man har lyst til at støtte Maja Svensson, kan det ske her.

Mest læste i dag

I august skrev Dagens.dk om Maja Svensson fra Ollerup, hvis muligheder i det danske sygehusvæsen var tæt på udtømte.

Nu er der grund til fornyet håb for den kræftssyge mor til tre.

På hjemmesiden Caremaker er det lykkedes hende og søsteren Thilde Svensson at nå 540.554 kroner i indsamlingen, som skal gå til en særlig immunterapi-behandling i Tyskland.

Det er det største beløb, som nogensinde er blevet indsamlet til en privatperson i Danmark.

Læs også: Lægerne har givet op: Fem døtre samler penge ind for at redde kræftsyg mor

Pengene får de brug for. Behandlingen i Tyskland kommer netop til at koste godt en halv million kroner.

I august sagde Maja Svenssons søster, at hun havde startet indsamlingen, fordi hun ville være sikker på, at hun havde gjort alt i sin magt for hende.

“Om vi så skal låne os til resten, gør vi det,” sagde Thilde Svensson.

Men det ser altså ikke ud til at være nødvendigt.

Der er fortsat 150 dage tilbage af indsamlingen. Hvis man har lyst til at støtte Maja Svensson, kan det ske her.