Makaber trend: Bieber-fans skærer i sig selv

Mange af de rædselsvækkende billeder er mærket med teksten,

- Dropper du stofferne, stopper vi med at skære.

Men trenden voksede hurtigt, og blev med voldsom fart verdensomspændende.

Det kom dog for kort tid siden frem, at trenden startede som en ond joke.

- Lad os starte en ”skær i dig selv for Bieber-kampagne"… Så må vi se, om vi kan få nogle små piger til at skære i sig selv, lød det fra den anonyme bagmand bag joken, som startede bølgen af blødende fans.

Siden bagmanden blev afsløret for sin ondskabsfulde joke, har flere nationale som internationale kendte forsøgt at råbe de sørgende Bieber-fans op.

- Cutting er IKKE noget at lave sjov med. Der er mennesker, som virkelig lider af deres selvskadende adfærd. Det her er respektløst, lyder det fra Miley Cyrus på hendes Twitter-profil, da en hånfuld foto-kampagne, som gjorde nar af de blødende fans, tog sit indtog med ondskabsfulde billeder af ketchup-flasker og smøreknive.

Selv den danske realitystjerne Irina Babenko, der har medvirket i flere programmer på Tv3, har forsøgt at stoppe de selvdestruktive fans, via hendes blog, og med en video på youtube.

På det seneste har fans af Justin Bieber forsøgt at give Robin Verrecas, Justin Biebers dobbeltgænger, skylden for billederne. Men Robin Verrecas har udtalt til flere medier, at det ikke er ham på billederne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip