Makienok har afvist udenlandsk klub

Det skriver Brøndby IF selv i sit resumé af den delårsrapport, de offentliggjorde tirsdag.

I meddelelsen skriver klubben følgende:

- Brøndby IF har modtaget et skriftligt bud på Simon Makienok Christoffersen, som ville have haft en væsentlig positiv indvirkning på Brøndby IF's resultat og likviditet i 2013 såfremt handlen var blevet gennemført. Simon Makienok Christoffersen er ikke interesseret i klubskiftet til den pågældende klub, derfor bliver handlen ikke gennemført.

Klubbens navn fremgår ikke, men sportschef Per Rud nævner, at interessen har været stor:

- Vi har i den seneste tid modtaget rigtig mange henvendelser på Simon, og der er uden tvivl mange klubber i udlandet, der har fået øjnene op for hans tydelige kvaliteter. Vi modtog et konkret bud på Simon, der var så stort, at vi som klub accepterede. Det var så op til Simon, om han kunne blive enig med klubben, og om han ville drage til udlandet nu.

- Han valgte i dette tilfælde at fortsætte i Brøndby IF, hvilket vi rent sportsligt naturligvis er rigtig glade for.

Simon Makienok, der er kommet ind i landsholdsvarmen hos Morten Olsen, fortæller til klubbens hjemmeside om årsagen til fravalget af den unavngivne klub:

- Jeg har helt klart ambitioner om udlandet, men jeg vil ikke tage afsted for enhver pris. Jeg går ikke bare efter økonomien i det, det er vigtigt for mig, at hele pakken er på plads, hvis jeg skal skifte. I dette tilfælde gik jeg efter min mavefornemmelse, og den sagde mig, at det ville være bedre at fortsætte min udvikling her i Brøndby.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip