Makienok kæmper mod tiden

Simon Makienok fik med al tydelighed vist, at Brøndby har brug for ham på lørdag, hvis FC København skal tildeles et derby-nederlag for blot tredje gang i 16 Superliga-kampe.

Men den dobbelte målscorer i 3-1-sejren over AGF måtte lade sig udskifte med en muskelskade i venstre lår. Derfor er han overladt til en kamp mod tiden for at blive klar.

- Det er en skade, jeg har kendt til fra tidligere. Så jeg mærkede hurtigt, at det begyndte at stramme lidt op, og så tog vi ingen chancer i forhold til at fortsætte, forklarer Simon Makienok efter mandagens lette træning på en motionscykel.

Resten af ugen bliver et forsøg på at dosere hvile og træning korrekt, så han komme over skaden og samtidig være i fysiske omdrejninger til et højspændt drama på Brøndby Stadion.

- Hvis jeg selv skal sige det, så tror og håber jeg, at der er gode muligheder for, at jeg spiller, siger Makienok.

De seneste sejre mod OB og AGF forsikrer ham om, at Brøndby er i en helt anden sportslig og mental forfatning, end da spillerne sidste år måtte kombinere nedrykningsdrama med forhandlinger om lønnedgang for at redde klubben fra konkurs.

- Man kan mærke, at folk er mere trygge ved hele træningsmiljøet i klubben. Der er ikke så mange negative samtaler rundt om alle andre ting end fodbold. Med de spillere, vi har fået hevet ind her til det sidste, så har vi en rigtig god blanding af unge talenter, der vil frem, men også nu med rutinerede spillere ved deres side, der kan holde niveauet bedre fra kamp til kamp.

 

Dagens Gossip