Makienok: Nu skal jeg drikke hjernen ud!

20/05/2013 21:32

BNB

Nyheder
Efter et sandt bunddrama i Horsens er det Brøndby, der nu kan juble over endnu en sæson i Superligaen. Lebogang Phiri sørgede for den forløsende 1-0-scoring i overtiden. Dermed kunne jublen bryde ud blandt Brøndby-spillerne, som nu ser frem til at feste. - Det er den bedste følelse, jeg nogensinde har prøvet. Nu skal jeg drikke hjernen ud!, siger Brøndby-angriber Simon Makienok Christoffersen til TV3 Sport1.Den lange frontløber blev skiftet ud med godt tyve minutter igen og måtte derfor følge den dramatiske afslutning fra sidelinjen. - Det er nok de længste 20 minutter nogensinde, siger Brøndbys topscorer, der nåede op på 14 sæsonscoringer. AC Horsens lykkedes ikke med at score, selvom Brøndby med tyve minutter igen fik udvist Quincy Antipas. Brøndbys bedste mand i foråret blev noget kontroversielt udvist af dommer Jakob Kehlet, efter han fik sit andet gule kort i en duel med en Horsens-forsvarer. Men Brøndby modstod altså presset og overlevede foran tusinder af medrejsende fans.

Mest læste i dag

Efter et sandt bunddrama i Horsens er det Brøndby, der nu kan juble over endnu en sæson i Superligaen. Lebogang Phiri sørgede for den forløsende 1-0-scoring i overtiden.

Dermed kunne jublen bryde ud blandt Brøndby-spillerne, som nu ser frem til at feste.

- Det er den bedste følelse, jeg nogensinde har prøvet. Nu skal jeg drikke hjernen ud!, siger Brøndby-angriber Simon Makienok Christoffersen til TV3 Sport1.Den lange frontløber blev skiftet ud med godt tyve minutter igen og måtte derfor følge den dramatiske afslutning fra sidelinjen.

- Det er nok de længste 20 minutter nogensinde, siger Brøndbys topscorer, der nåede op på 14 sæsonscoringer.

AC Horsens lykkedes ikke med at score, selvom Brøndby med tyve minutter igen fik udvist Quincy Antipas. Brøndbys bedste mand i foråret blev noget kontroversielt udvist af dommer Jakob Kehlet, efter han fik sit andet gule kort i en duel med en Horsens-forsvarer. Men Brøndby modstod altså presset og overlevede foran tusinder af medrejsende fans.