Makienok: Sådan tackler jeg Ibis store sorg

I 2010 mistede tv-værtinden Ibi Støving sin mor, der døde af brystkræft. Det er en stor sorg, der stadig påvirker hende, men heldigvis har hun en kæreste, der gør alt, hvad han kan, for at være der for hende.

- Selvfølgelig har vi snakket rigtig meget om det, fortæller fodboldspilleren Simon Makienok til Newspaq.

- Det er et meget ømt punkt for hende, men jeg vil rigtig gerne være god til at lytte, når hun har noget at fortælle. Det er ikke noget, man har lyst til at rode op i hele tiden, men jeg kender selvfølgelig til det hele og hele historien omkring, hvad der skete, fortæller han.

Han nåede aldrig at møde Ibi Støvings mor, men den sorg, tv-værtinden bærer på, smitter også af på ham.

- Det er selvfølgelig også noget, der påvirker mig rigtig meget. Det er utroligt svært at snakke om, og det er også svært at styre følelserne, fortæller den unge fodboldspiller ærligt.

- Det er så forfærdeligt, og man må bare prøve at tage det så godt, som man kan, og der vil jeg bare gerne være god til at lytte og snakke om det, når hun har brug for det, siger han.

Parret, der har kendt hinanden siden sommeren, gør selv, hvad de kan, for at undgå den frygtede diagnose.

- Vi går meget op i at leve sundt og spise sundt og dyrke motion, så vi gør, hvad vi kan, helt klart. Man ved jo, at det er en forfærdelig sygdom, som man for guds skyld ikke vil rammes af.

Newspaq

 

Dagens Gossip