Manager: Balotelli kæmper med Liverpool-stilen

Mario Balotelli mangler endnu at score sit første mål i Premier League for Liverpool efter sommerskiftet fra AC Milan.

Den 24-årige angriber var udset som afløser for sidste sæsons ligatopscorer Luis Suarez, der blev solgt til FC Barcelona efter uruguayanerens kontroversielle bid i Italiens Giorgio Chiellini under VM.

Liverpool-manager Brendan Rodgers erkender, at Balotelli ikke passer særligt godt ind i holdets spillestil med et højt pres på modstanderne.

- Vi har set, at det ikke lige er ham.

- Det er bedre for ham at ligge inde i eller omkring straffesparksfeltet. Presspil og intensitet på det niveau er ikke en del af hans spil.

- Men vi forsøger at få det bedste ud af de spillere, vi har til rådighed. Det er noget, vi har fokus på, siger Brendan Rodgers forud for fredagens opgør mod Burnley, hvor Mario Balotelli atter er klar efter en spilledags karantæne.

- Det vigtigste er, at han nu er klar igen efter sin karantæne. Det giver en ekstra spiller i truppen, hvilket er vigtigt med Fabio (Borini) i karantæne, siger manageren.

Mario Balotelli har tidligere haft stor succes for Manchester City i Premier League, hvor han fra 2010 til 2013 scorede en del vigtige mål. Det samme var tilfældet i AC Milan i sidste sæson.

Det er foreløbigt blevet til to mål for Liverpool i 15 i kampe. Italieneren har scoret et enkelt mål i Champions League samt en gang i Liga Cuppen.

Liverpool er placeret på 10.-pladsen i Premier League efter 17 spillerunder. Topholdet fra Chelsea har 20 point mere end sidste sæsons sølvvindere.

Fredagens modstander fra Burnley indtager en plads under nedrykningsstregen.

/ritzau/Reuters

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip