Manager: Kevin Magnussen kigger på to løbsserier

Racerkøreren Kevin Magnussen har fortsat ikke planerne for 2015 klar.

Efter at være degraderet til tredjekører hos Formel 1-teamet McLaren leder Magnussen efter en løbsserie i år, så han kan holde sig varm, indtil han efter sin egen plan kan vende tilbage til et fast Formel 1-sæde næste år.

Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, siger, at der er to løbsserier i spil.

- Der er to muligheder, som jeg ikke kan ytre mig mere om lige nu. Hvis de to ting ikke bliver til noget, så er situationen den, at han så umiddelbart ikke kører noget i 2015.

- En af de løbsserier, vi kigger på, er en løbsserie, som ikke har været nævnt i pressen endnu, siger Dorte Riis Madsen.

Magnussen har tidligere selv nævnt DTM, Super GT i Japan, Indycar og GP2 som muligheder.

DTM er det tyske standardvognsmesterskab, Super GT er også et standardvognsmesterskab, Indycar er en amerikansk pendant til Formel 1, mens GP2 er en rugekasse til Formel 1.

- Fokus er først og fremmest på Formel 1. Alt, hvad vi kigger på, har alene et mål, nemlig at forberede Kevin bedst muligt til at vende tilbage til Formel 1, samtidig med at de opgaver og forpligtelser, han har i forhold til McLaren, bliver stærkt prioriteret, siger manageren.

- Der er ikke noget nyt endnu. Vi kigger på forskellige ting, vi diskuterer forskellige ting. Lige nu ser det ikke ud til, at han kommer ud at køre en fast løbsserie i år. På nuværende tidspunkt er det meste af det bedste væk, siger Dorte Riis Madsen.

Magnussen havde et fast sæde hos McLaren sidste år, men måtte vige pladsen for den spanske stjerne Fernando Alonso til den kommende sæson. Foruden Alonso er briten Jenson Button en af McLarens to faste kørere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip