Mand anholdt for terror-brøl i Aarhus

Østjyllands Politi har klokken 13.01 onsdag anholdt en 29-årig mand i Brabrand. Han formodes at stå bag udtalelse i en bybus om at være terrorist.

Betjente fra Østjyllands Politi affyrede onsdag varselsskud mod en arabisk udseende mand i Aarhus. Han råbte, at han var terrorist, og stak af fra politiet. Den anholdte 29-årige formodes at stå bag den truende adfærd.

- Vi har anholdt en 29-årig mand på et stisystem på Gudrunsvej i Brabrand, og vi betragter sagen som opklaret og leder ikke efter andre, siger politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

Klokken 11.29 ringer en utryg borger 112, da han sidder i en bus på vej mod Brabrand, hvor en meget truende mand i bussen råber op om, at han er terrorist.

Manden stiger af bussen ved City Vest og kører formentlig med buslinje 4A, hvor han stiger af ved Silkeborgvej i Åbyhøj. Her ser politiet en mand, der passer på signalementet og sætter efter, hvor de også affyrer varselsskud for at få manden stoppet og anholdt.

Manden løb væk og forsvandt i området. Politiet fandt en grøn jakke, som formentlig tilhører den anholdte. Politiet har afspærret flere veje i området.

/ritzau/

 

Dagens Gossip