Mand arresteret for at overfalde kone med fastfood

En mand blev i går anholdt af politiet i Iowa, fordi han angiveligt havde brugt en McChicken-burger fra McDonalds som våben mod sin gravide kærester.

Det fremgår af politiets døgnrapport ifølge Whotv.com.

Den 21-årige husbond og overfaldsmand, Marvin Hill, indrømmede selv over for politiet, at han kylede burgeren efter sin kone, “fordi han ikke kunne lide den”.

Det resulterede i, at Marvin Hill blev arresteret for hustruvold.

Nu har han fortalt politet, at det faktisk på en måde var den gravide kone, der havde overfaldet ham. Hun vækkede ham nemlig midt om natten med en McChicken-burger i hånden. Det blev han vred over, og derfor smed han den efter hende, hvorefter han samlede en halv burgerbolle op, og smed den efter hende igen.

Derefter gik kvinden ind på toilettet for at vaske sig, men Marvin Hill fulgte efter hende, og optog hende på sin mobiltelefonen. Optagelsen, som han har delt med ordensmagten, viser, hvordan kvinden slår telefonen ud af hånden på ham.

Politiet er dog på kvindens side, fordi hun, ud over en del mayonnaise i ansigtet og på trøjen, havde en hævet næse, da de kom. De mener, Marvin Hill provokerede hende til at slå til hans telefon.

Mandens våbentilladelse er nu blevet inddraget

 

Dagens Gossip