Mand dræbt af skud ved pizzeria

»Det, vi ved og kan bekræfte, er, at der har været et skyderi og i den forbindelse er der en mand, der er skudt og ramt og afgået ved døden,« siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Politiet kender endnu ikke den dræbtes identitet.

»Vi ved ikke, hvem han er endnu. Vi har en formodning, men vi har ikke fået det endeligt bekræftet endnu,« siger vagtchefen.

Meldingen om skyderiet blev modtaget af politiet klokken 14.34. En ambulance og en helikopter blev straks sendt til stedet. Da helikopterlægen nåede frem, blev manden erklæret død.

Politiet har endnu intet bud på, hvem der er gerningsmand - eller hvad motivet kan være.

»Vidner ser mindst én person løbe fra stedet i forbindelse med skyderiet. Det er formentlig en mand. Men vi ved ikke så meget mere. Vi ved heller ikke, om der for eksempel har været en bil involveret,« siger Stefan Jensen og tilføjer, at politiet gerne vil tale med flere vidner.

»Er der nogen, der har observeret noget mistænkeligt i Ruds Vedby i formiddagstimerne eller i forbindelse med skyderiet, vil vi meget gerne tale med dem,« siger Stefan Jensen. Han oplyser, at ingen andre personer blev ramt ved skyderiet.

 

Dagens Gossip