Mand dræbt af toget ved Viby Station

09/04/2013 13:15

Ann Katrine Warren

Nyheder
Togene holdt i nat stille i et par timer efter en personpåkørsel ved Viby Station nær Roskilde. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der klokken 00.03 blev ringet 112, da et gennemkørende passagertog netop havde ramt en person. Da politi og redningsberedskabet nåede frem, stod det klart, at der var tale om en mand, som var omkommet. En rutinemæssig alkometertest af lokomotivføreren viste ingen tegn på alkoholpåvirkning. Havarikommissionen foretog i samarbejde med politiet undersøgelse af ulykken, og man betragter sagen som en ulykkelig hændelse. Politiet arbejder med endelig identifikation af den omkomne før underretning af eventuelle pårørende.

Mest læste i dag

Togene holdt i nat stille i et par timer efter en personpåkørsel ved Viby Station nær Roskilde. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der klokken 00.03 blev ringet 112, da et gennemkørende passagertog netop havde ramt en person.

Da politi og redningsberedskabet nåede frem, stod det klart, at der var tale om en mand, som var omkommet.

En rutinemæssig alkometertest af lokomotivføreren viste ingen tegn på alkoholpåvirkning. Havarikommissionen foretog i samarbejde med politiet undersøgelse af ulykken, og man betragter sagen som en ulykkelig hændelse.

Politiet arbejder med endelig identifikation af den omkomne før underretning af eventuelle pårørende.