Mand dræbt og kvinde kvæstet i dobbeltulykke på motorvej

Et umiddelbart ufarligt færdselsuheld lørdag aften på motorvejen ved Hedensted i det østlige Jylland endte tragisk.

I to separate ulykker blev den mandlige fører af en bil dræbt, mens en kvinde, der sad på passagersædet, blev alvorligt kvæstet.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Der er tale om et solouheld, som resulterer i to separate ulykker. En bil skrider ud og holder stille på tværs af motorvejen i den nordgående retning. Den bliver derefter ramt af en anden bil, der kommer bagfra, siger Claus Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Den mandlige fører stiger af ukendte årsager så ud af bilen, går over autoværnet og bliver ramt af en bil og dræbt på stedet, siger Claus Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Kvinden i den holdende bil kom alvorligt til skade ved påkørslen og er blevet overført til hospitalet i Skejby i Aarhus.

- Hun er svært tilskadekommen, men er ikke i livsfare, siger vagtchef Kent Midtgaard søndag eftermiddag.

Den dræbte mand blev 24 år og boede i Aalborg. Kvinden i bilen er jævnaldrende, og begge er herboende udlændinge, oplyser politiet søndag eftermiddag.

- Vores formodning er, at han gik over vejen for at skaffe hjælp, men i mørket kunne bilisterne ikke se ham, siger vagtchef Kent Midtgaard.

Vejene er meget glatte i området, og det var sandsynligvis på grund af glat føre, at bilen skred ud, mener politiet.

Motorvejen var på grund af ulykkerne spærret i begge retning en kort overgang. Sent lørdag aften blev der åbnet for trafikken igen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip