Mand er uden for livsfare efter dødsulykke ved Jyllinge

En frontal kollision lørdag eftermiddag mellem to personbiler på Frederiksborgvej nord for Jyllinge kostede en 47-årig kvinde livet, mens føreren af den anden bil natten til søndag meldes uden for livsfare.

- Han har fået nogle kvæstelser, men han er stabil på nuværende tidspunkt, og vi forventer, at han overlever, fortæller vagtchef Rene Søe Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Det er fortsat uklart, hvorfor manden kørte over i den modsatte kørebane og stødte sammen med den bil, som kvinden og hendes to teenagedøtre befandt sig i.

- Vi har haft bilinspektører deroppe og lave undersøgelser på stedet, og der er taget blodprøver fra førerne af begge biler, siger Rene Søe Pedersen.

Ifølge vagtchefen er der ikke noget, der indikerer, at nogen af de implicerede var påvirkede af alkohol eller narkotika.

- Indtil videre betegner vi det som et ganske almindeligt færdselsuheld - dog med dødelig udgang, siger Rene Søe Pedersen.

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre den kvæstede mand.

Efter sammenstødet blev kvinden bragt livløs til sygehuset, og hendes liv stod ikke til at redde. Kvindens døtre slap fra ulykken med mindre skader.

De pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip