Mand fik brand i foden: Ville fylde ethanol i ovn på altan

Skrevet af Holger Madsen

03/12/2012
Uheldet skete på Edelhoffvej i Harlev vest for Aarhus, hvor den 25-årige mand i aftes ved 22-tiden ville fylde noget ethanol på sin bio-ovn på altan. Men der så dårligt lys på altanen, at han ikke opdagede, at han kom til at spilde noget af ethanolen. - Så da han satte ild til, opstod der ukontrollable flammer. Det fik ham til at flytte ovnen lidt væk, men herunder gik der så ild i den ene fod, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til dagens.dk. Den 25-årige mand blev kørt på skadestuen med brandsår, men altså ikke livstruende. Ilden nåede at brede sig til noget tagpap, men blev dog hurtigt slukket. Ingen andre personer var i fare.

Mest læste i dag

Uheldet skete på Edelhoffvej i Harlev vest for Aarhus, hvor den 25-årige mand i aftes ved 22-tiden ville fylde noget ethanol på sin bio-ovn på altan.

Men der så dårligt lys på altanen, at han ikke opdagede, at han kom til at spilde noget af ethanolen.

- Så da han satte ild til, opstod der ukontrollable flammer. Det fik ham til at flytte ovnen lidt væk, men herunder gik der så ild i den ene fod, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til dagens.dk.

Den 25-årige mand blev kørt på skadestuen med brandsår, men altså ikke livstruende.

Ilden nåede at brede sig til noget tagpap, men blev dog hurtigt slukket.

Ingen andre personer var i fare.